El CE Manresa demana a la FCF i a la RFEF jugar la fase d’ascens a 2a B si el Terrassa puja de categoria

405

El CE Manresa reivindica el seu dret a prendre part a la fase d’ascens a 2a divisió B, vistos els darrers esdeveniments que afecten els equips que s’havien guanyat l’ascens esportiu.

I és que el Vilafranca, que pujaria directe, no ho podrà fer perquè  és un equip filial del Lleida, que ja es troba a 2a.B, i amb el qual no poden coincidir. Si això es confirma, seria el Terrassa. Un Terrassa que ocupa plaça en la lligueta de la fase d’ascens, precisament la plaça que ara reivindica el Manresa, si els egarencs acaben pujant directament.

Per això, la junta directiva del Centre d’Esports Manresa ha presentat al·legacions als Departaments de Competició de la Federació Catalana i de la Federación Española de futbol per sol·licitar la seva participació a la fase final d’ascens a la Segona Divisió.

https://twitter.com/CdEManresa/status/1394914144659312644?s=20

El club considera que si els òrgans federatius, finalment, descarten l’ascens del Vilafranca , i el Terrassa FC ocupa el seu lloc d’ascens directe, hauria de ser el CEManresa qui cobrís la plaça per a les eliminatòries finals gràcies a la seva tercera posició en el grup 5D. Demanen el mateix tracte que en els casos dels grups del Numància B i del Còrdova B on aquests equips han deixat la seva plaça als següents classificats.

El CEManresa demana sentit comú i la possibilitat de lluitar en els terrenys de joc el que creu que la seva plantilla s’ha guanyat amb molt d’esforç, jornada a jornada, en la temporada més atípica i difícil.