El Centre d’Esports Manresa i el Covisa Manresa Futbol han arribat a un acord històric per “fusionar” les seves masses socials. L’acord consisteix en que els socis d’ambdues entitats, per 10 euros més, podran accedir als partits de tota la temporada dels dos equips. Així, els socis del club de futbol podran veure el futbol sala al Pujolet abonant 10 euros. El mateix, a l’inrevés. És a dir, un soci del conjunt del futbol sala, podrà assistir a qualsevol partit de futbol al Congost.

Per fer efectiva aquesta proposta, els interessats hauran de fer aquest abonament de 10 euros a les oficines de la seva entitat d’origen i, després, presentar el seu carnet a l’accés a l’estadi o al pavelló el dia de partit. Els dos clubs tindran la llista dels socis abonats que s’hauran acollit a aquesta nova modalitat.

Feia temps, que les dues directives treballaven per unir esforços. Aquesta és una primera idea que ja es portarà a terme des d’aquest cap de setmana. Diumenge, el CE Manresa rebrà el Vilafranca, en la sisena jornada de la Tercera Divisió. Un dia abans, el Covisa Manresa jugarà al Pujolet contra el Natació Sabadell en la quarta jornada de la Segona Divisió B.