El CDR de Santpedor llogarà busos per anar a la manifestació de l’11 de setembre

125
Concentració a la presó dels Lledoners FOTO: CDR Santpedor
Concentració a la presó dels Lledoners FOTO: CDR Santpedor

El CDR de Santpedor ja ha posat a la venda els tiquets per anar en autobús a la manifestació de la diada de Catalunya, el proper 11 de setembre. Costen 12 euros i es poden adquirir a les llibreries Timbaler i Horitzó. Els busos està previst que surtin el dia 11 a les 14h del camp de futbol de la UE Castellnou a Castellnou de Bages, i a les 14:30h de Cal Llovet, a Santpedor.

La Diada d’enguany, sota el lema ‘Fem la República Catalana’, serà una onada gegant que unirà la plaça de les Glòries de Barcelona amb el palau Reial. L’organització demana als manifestants que siguin al seu tram a les quatre de la tarda. A les 17.14 es demanarà silenci a tothom i un coet marcarà el tret de sortida de la ‘gran onada’, que començarà al tram 37, al carrer de Castillejos amb l’avinguda de la Diagonal. Els voluntaris de l’entitat, amb unes banderoles de color corall, marcaran el ritme de l’onada.

El CDR Santpedor està des de la seva creació el passat u d’octubre molt mobilitzat. En les darreres setmanes, molts dels seus membres han anat cada diumenge a la presó dels Lledoners, a donar suport als presos polítics i reclamar el seu alliberament.