El Castell de Sallent torna a estar al punt de mira. Aquest dissabte 25 d’agost a dos quarts de deu del vespre (21:00h) hi haurà la lectura dramatitzada de la llegenda de “El cavaller i el corb” a càrrec de Fina Borràs i Toni Gol, amb acompanyament musical de Quim Castilla.

Aquest recital ja ha estat representat a diferents monestirs i esglésies del Bages i el Berguedà, però a Sallent encara no. Fina Borràs ha explicat per Ona Bages – Ràdio Sallent, que “el recital aplega bastant públic i s’espera que aquí Sallent també”, ella mateixa ens ho explica.

Pel que fa a Sallent el recital es durà a terme a dins de l’església, ja que es preveu que les temperatures siguin baixes. Per altra banda, en comptes de ser taquilla inversa aquest cop hi haurà una aportació voluntària de 10€, però Borràs assegura que cada persona pot pagar el que li sembli convenient, a més els nens de fins a 6 anys és gratuït i els de 7 a 14 serà de 5€. Borràs ens explica com serà l’acte a Sallent.

Des de l’organització es recomana portar lot o frontal, ja que del trajecte de l’aparcament a l’església pot ser útil, a més també és important fer la reserva d’assistència al 639364607.