Navàs estrenarà aquest proper diumenge 19 de setembre el reformat Casal Sant Genís, epicentre de les arts escèniques de Navàs. Aquesta serà la primera temporada amb programació del teatre i la intenció de la Regidoria de Cultura és mantenir espectacles durant tot l’any.

Així doncs aquest diumenge aixecarà el teló amb l’obra El Silenci dels Telers i durant la tardor una desena d’espectacles ja s’han programat a més de tres esdeveniments que formen part del corpus cultural del municipi.

Aquests són el Festival Test, que el formen obres de curta durada en espais singulars i que se celebrarà durant la Fira de Tardor; la tradicional obra de teatre del Grup Escènic Navàs, que enguany també s’estrenarà durant la Fira de Tardor i que presentarà un clàssic del grup, l’obra El bon doctor. També es veurà la cloenda del Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs, que arriba a la 40a edició, el 28 de novembre. 

A part de la inauguració d’aquest diumenge, el proper 8 d’octubre el Casal acollirà el concert de Pau Vallvé, el 20 de novembre hi haurà l’espectacle poètica-musical dels Ovidi4 amb l’espectacle L’Ovidi se’n va a la Beckett. A part, també destaca l’espectacle Present de les germanes Judit i Meritxell Nedermann el proper 12 de desembre.

Properament es posaran a la venda les entrades al web entrades.navas.cat.