El Casal Sant Genís de Navàs aixeca el teló aquest diumenge

231

Navàs estrenarà aquest proper diumenge 19 de setembre el reformat Casal Sant Genís, epicentre de les arts escèniques de Navàs. Aquesta serà la primera temporada amb programació del teatre i la intenció de la Regidoria de Cultura és mantenir espectacles durant tot l’any.

Així doncs aquest diumenge aixecarà el teló amb l’obra El Silenci dels Telers i durant la tardor una desena d’espectacles ja s’han programat a més de tres esdeveniments que formen part del corpus cultural del municipi.

Aquests són el Festival Test, que el formen obres de curta durada en espais singulars i que se celebrarà durant la Fira de Tardor; la tradicional obra de teatre del Grup Escènic Navàs, que enguany també s’estrenarà durant la Fira de Tardor i que presentarà un clàssic del grup, l’obra El bon doctor. També es veurà la cloenda del Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs, que arriba a la 40a edició, el 28 de novembre. 

A part de la inauguració d’aquest diumenge, el proper 8 d’octubre el Casal acollirà el concert de Pau Vallvé, el 20 de novembre hi haurà l’espectacle poètica-musical dels Ovidi4 amb l’espectacle L’Ovidi se’n va a la Beckett. A part, també destaca l’espectacle Present de les germanes Judit i Meritxell Nedermann el proper 12 de desembre.

Properament es posaran a la venda les entrades al web entrades.navas.cat.