Santpedor obre el termini d’inscripció avui dilluns i fins al 8 de juny per al casal d’estiu municipal ‘Bitxac 2018’

L’ajuntament de Santpedor obre dilluns el període d’inscripcions per participar a les activitats del Bitxac 2018, el casal d’estiu municipal que organitza Santpedor per a infants i joves entre els 3 i els 16 anys. Des del 28 de maig i fins el 8 de juny, les famílies interessades poden formalitzar el tràmit presencialment, a la planta baixa de l’ajuntament, o bé a través de la web www.bitxac.santpedor.net.

Aquest any el Bitxac arranca el 25 de juny i se celebra tot el juliol. El Bitxac també programa activitats la primera setmana de setembre. El Bitxac és un programa de la regidoria de Joventut que compta amb el suport del Consell Esportiu del Bages i la Diputació de Barcelona. Durant 6 setmanes, els nens i nenes podran gaudir d’una oferta d’activitats lúdiques i esportives plantejades com una eina d’educació en el lleure desenvolupades per l’equip de monitors i monitores que es realitza per a cada temporada. Però a més de l’activitat a escoles, pavelló i fins i tot a la piscina, els joves podran fer sortides programades i fins i tot bivacs a la zona esportiva. Els més petits tindran un eix conductor, el follet valent, la figura d’aquest personatge inquiet i intrèpid que els acompanyarà aquest estiu.

El Bitxac es desenvolupa a diferents espais de la xarxa d’equipaments públics: l’Escola Riu d’Or, les piscines municipals, les pistes de tennis, el camp de futbol i Cal Llovet.