El Carrilet crea un Escape Room per recaudar fons per al Carnaval de Sallent

146

Aquests setmanes prèvies a carnestoltes, Sallent també s’apunta a la moda dels Escapes Room, o jocs d’escapada. El Carrilet ha sigut l’encarregat de crear aquest joc a Sallent amb l’objectiu de recollir fons per al Carnaval. 

Un escape room és un joc en el qual els jugadors, normalment en grups de quatre o sis persones, són tancades en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de puzzles o endevinalles i escapar abans que se’ls esgoti el temps del què disposen.

Pel que fa a Sallent, els participants han de superar alguns reptes per tal d’aconseguir escapar del pis del Rei Carnestoltes i recuperar allò més important del Carnaval de Sallent. Ja fa un mes que està en funcionament i una de les organitzadores de la festa Mercè Riera assegura que l’entitat està reben molt bones crítiques.

Pel que fa la dificultat del joc, tot i que l’espai està dissenyat amb elements característics de la festa, no és necessari tenir cap coneixement previ del que aquesta tracta o quins actes hi ha cada dia.

L’escape room del Carnaval es fa cada divendres, dissabte i diumenge d’aquest mes, en diversos horaris. És necessari fer reserva prèvia a través d’Internet. L’entrada dels adults costa 10 euros i la dels menors, 8.