Les tres candidatures que de moment es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig faran, totes tres, la campanya electoral des del carrer Angel Guimerà. Tot i això, tots els actors polítics asseguren que és un fet casual

Les candidatures de Sallent que es presenten, de moment, a les eleccions municipals del 26 de maig Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet (Junts per Sallent), ERC Sallent i Fem Poble han escollit el carrer Àngel Guimerà de Sallent per tenir el local de campanya electoral.

Des de convergència, la tinent d’alcalde Rosa Argelaguet assegura que és un fet casual i explica que el carrer escollit és cèntric amb molta visibilitat que permet interactuar molt més amb la gent.

Des d’Esquerra Republicana, l’alcaldable Oriol Ribalta, assegura que ERC sempre ha escollit un local cèntric durant la campanya i aquest any l’escollit era el millor. Ribalta afegeix també que és un carrer que permet la interacció amb la gent del poble.

Pel que fa la candidatura de Fem Poble, la cap de llista Fina Soler assegura que van ser els primers en instal·lar-se i afegeix que no van tenir en compte la possible idoneïtat de la ubicació, sinó que van valorar únicament el local. Soler explica que necessitaven un local i aquest era el millor.

Els propers dies de campanya electoral estaran marcats, en part, pel volum d’activitat que hi haurà al carrer Àngel Guimerà on es troben les tres candidatures que es presenten a les eleccions municipals. Un fet que, segons els protagonistes, és casual.