El carnestoltes de Santpedor és un èxit tot i coincidir amb la Llum

138
El carnestoltes infantil de Santpedor. - FOTO: Ajuntament de Santpedor.
El carnestoltes infantil de Santpedor. - FOTO: Ajuntament de Santpedor.

Fins a 1.500 persones es van disfressar pel Carnestoltes de Santpedor. L’activitat amb més participants, però, va ser el carnestoltes infantil encapçalat pel rei Leru-Leru d’ahir al matí.

Aquestes xifres, van superar les expectatives de l’Ajuntament. A la rua de dissabte s’hi van inscriure 400 participants, però en total van desfilar fins a 500 persones disfressades. En un cap de setmana que coincidia Carnestoltes amb la Llum de Manresa i a les escoles feien festa tant dijous com divendres, el regidor de cultura, Agustí Comas, ha dit que les xifres van ser millors de les que esperaven.

El regidor de cultura, Agustí Comas

La xifra de participants gairebé es va duplicar diumenge, pel carnestoltes infantil, al voltant de 800 persones van participar a la rua que va començar a les 11 del matí. Comas ha explicat que cada any té més participants i els pares ja fa uns temps que es disfressen amb els seus fills.

Per la Ruta del Bakalau de divendres, al voltant de 200 persones van desfilar pels carrers amb la música de la xaranga Kriptonita.