El Carnestoltes de Sant Fruitós de Bages treu a centenars de persones al carrer en la cercavila familiar i la rua jove

146
Fotografia: Àrea de Joventut de l'Aj. de Sant Fruitós de Bages
Fotografia: Àrea de Joventut de l'Aj. de Sant Fruitós de Bages

El públic familiar i la joventut de Sant Fruitós de Bages va poder gaudir dissabte del Carnestoltes amb les diferents propostes plantejades des de l’Ajuntament. La cercavila familiar de la tarda i la rua jove del vespre van treure al carrer a centenars de persones. Segons l’Àrea de Joventut, al voltant d’unes 700 persones van participar a la cercavila familiar.

Les disfresses, la festa i la disbauxa no van faltar a Sant Fruitós de Bages en el dia de carnestoltes. A la plaça Alfred Figueras la cercavila familiar va arrencar a les 5 de la tarda amb l’animació del grup de percussió santfruitosenc Batukada Shangó i els tabalers Asmodaics i Golatiers. Jordi Carulla és tècnic auxiliar de Joventut de l’Aj. de Sant Fruitós de Bages. “A nivell organitzatiu va ser un èxit i també a nivell d’afluència de persones, a la rua familiar van venir unes 700 persones jo crec, estava plena la rua”.

Pel que fa la Rua Jove, enguany, segons els propis joves, va ser un dels anys amb més participació. La furgoneta del Nexe Jove encapçalava el seguici amb una temàtica ‘hippie’, consensuada pels joves. “Aquesta furgoneta la van decorar ells, ells decideixen de que volen anar en unes trobades que fan les setmanes prèvies. També decideixen de que es disfressen, la música que sonarà i tot. Vam decidir que aniriem de ‘hippies’ i vam customitzar la furgoneta com una Volksvagen dels anys 70”, afegeix Carulla.

La gran revetlla-concert amb Mashup party Band i els DJ’s locals Arzzett i Berna va tancar la festa del Carnestoltes 2019 al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages.