El Carnestoltes de Sant Fruitós acull petits i grans en una festa molt participativa

166

Superherois, lleons, toros, semàfors, lladres, come cocos o pikachus entre molts d’altres, van omplir dissabte els carrers de Sant Fruitós de Bages en un Carnestoltes festiu i alhora reivindicatiu. Les famílies del Pla del Puig es van disfressar de constructors com ja havien anunciat, per reclamar l’edificació de l’escola amb cartells i un vehicle al davant que feia sonar la cançó que repeteix “Ja és l’hora, ja és l’hora, volem una escola nova”.

La colla de tabalers Asmodaics i Goliaters encapçalaven la rua marcant el ritme i animant la festa, després seguien les comparses i persones disfressades de tot tipus de personatges. Podeu veure algunes de les disfresses a l’àlbum de fotos del Facebook de Ràdio Sant Fruitós.

La cercavila acabava al pavelló d’esports amb la Karaokes Kids, que cantava fragments de cançons de dibuixos dels grups de música més actuals i tothom qui volgués podia pujar a l’escenari a cantar. La idea i el muntatge van triomfar tant, que van haver d’allargar l’estona de concert entre Let it go de la Frozen, els Catarres i la Shakira.

Al vespre seguia el sopartoltes que els joves de Sant Fruitós havien decidit celebrar en dues assemblees i que consistia a portar un plat per compartir. A tres-quarts de 10 tocava la rua jove mentre la Karokes Band agafava forces per repetir show, però ara amb versions per més grans. El Carnestoltes acabava amb la festa dels DJs Berna, Arzzett i Kandish.