El Carnestoltes arriba a Sant Fruitós amb propostes per totes les edats

145

Una tarda d’animació per les famílies i una proposta munical pels joves a la nit. Aquest és el programa de Carnestoltes de Sant Fruitós de Bages que es celebrarà el proper dissabte 17 de febrer.

La festa començarà amb una cercavila familiar, per mantenir el to tradicional de la jornada. Serà a les 5 de la tarda, des de la plaça Alfred Figueras amb l’animació del grup de percussió local Batukada Shangó que, juntament amb els tabalers Asmodaics i Golatiers, acompanyaran als assistents durant la rua. El recorregut seguirà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Sallent, Balmes, Joan XXIII, Eugeni d’Ors, Arquitecte Gaudí i German Duràn, per acabar finalment al Pavelló Municipal d’Esports on, pels volts de 2/4 de 7 de la tarda, petits i grans podran gaudir de l’animació infantil dels Karaoke Kids.

El torn del públic jove serà a partir de ¾ de 10 de la nit, també a la plaça Alfred Figueras, on s’iniciarà la Rua Jove que seguirà el mateix recorregut que la familiar. La traca final de la festa serà també al Pavelló Municipal amb la gran revetlla-concert amenitzada per la Karaokes Band i els DJs locals Kandish i Berna que posaran el colofó final a la festa.

Les entrades per la revetlla-concert jove es poden comprar de forma anticipada per 3€ al NexeJove o el mateix dia al Pavelló d’Esports, per 5€. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats pel seu pare, mare o tutor legal, a qui en aquesta ocasió se’ls regalarà l’entrada comprant la del seu fill o filla.

El carnestoltes arriba a les escoles

L’escola Paidos va viure un carnestoltes molt televisiu. I és que des dels més petits de la Llar d’Infants fins als més grans de 4t d’ESO es van disfressar, el passat divendres, de sèries de dibuixos animats.

Com cada any, van organitzar una rua pels carrers de Sant Fruitós de Bages, on veïns i familiars van poder gaudir d’un espectacle amb molt color i bona música. Enguany, la temàtica girava entorn de les sèries de dibuixos animats infantils i juvenils. Els més petits de P2 acompanyats dels alumnes d’ESO, recordaven el programa de titelles MIC del Club Super 3, els d’infantil es van caracteritzar de Biri-Biri , Pirata i Capitano, Ladybug i Cat Noir. Primària recordava a Kung fu Panda, la Patrulla Canina, Tom i Jerry, Els Minions i Bola de Drac. I secundària es van disfressar d’Scoobydo, Power Rangers i Família AdamsEls alumnes de 3r d’ESO van fer de reporters de Paidos TV, un projecte que treballa l’escola durant tot el curs, amb la participació de tots els cicles educatius.