Els sallentins responen en massa pel seu Carnaval, que ahir es va acomiadar amb l’enterro de la sardina

139
Carnaval Infantil del Carnaval de Sallent 2018
Carnaval Infantil del Carnaval de Sallent 2018

Sallent va tancar ahir els actes del Carnaval amb el popular enterro de la sardina a la plaça de l’Ajuntament. Un Carnaval en què els sallentins han participat en massa de totes les activitats organitzades al llarg de la setmana. A destacar el sopar de Carnaval de divendres, amb més de 600 comensals, el Carnaval Infantil de dijous, en què van participar centenars d’infants, l’enterro de la sardina, que ahir va deixar petita la plaça de l’Ajuntament, i per descomptat la rua de dissabte, en què van participar més de 7.000 persones.

En aquest sentit, des del Carrilet -entitat organitzadora- valoren molt positivament el Carnaval i destaquen la resposta dels sallentins, que un cop més l’han convertit en la seva festa per excel·lència. Ho ha explicat a Ràdio Sallent Queralt Altarriba:

 

Amb tot, l’assistència de gent va punxar el dissabte, sobretot al ball de nit. Un descens en comparació a d’altres anys que s’explica per l’augment de propostes carnavalesques als pobles del voltant:

 

Amb tot, tant des del Carrilet com des de la Policia Local de Sallent es congratulen del baix nombre d’incidents en el Carnaval d’enguany. Un aspecte, la seguretat i la salut dels joves, en què l’Ajuntament ha apostat fort els últims anys amb xerrades als centres educatius, instal·lació d’un hospital de campanya i el repartiment d’Àngels de nit’, 12 professionals que la nit de dissabte vetllen pel benestar dels joves identificant conductes de risc.

També n’ha parlat Queralt Altarriba:

 

El Carrilet també dedica esforços per desvincular la festa del Carnaval d’un consum excessiu d’alcohol. I aposta per gaudir de la festa d’una forma més responsable i posant èmfasi en el vessant cultural de l’esdeveniment.