Sallent acollirà aquest dissabte l’onzena edició del Frikibingo, el primer acte del programa del Carnaval sallentí i que aquest any, com a principal novetat, fa el salt a l’envelat municipal.

L’entitat organitzadora del Carnaval de Sallent ha decidit “apostar fort” per un acte que cada vegada aplega més públic, motiu pel qual s’ha preparat una jornada ben intensa. El primer acte, completament gratuït, serà el Frikibingo infantil i començarà a les 5 de la tarda. Com ja va passar a la versió estiuenca, els més petits podran demostrar els seus coneixements sobre cançons populars que els faran cantar i ballar de valent.

Frikibingo Light Night ’16 s’engegarà a les 8 del vespre i serà un acte també gratuït on els efectes de llum i so prendran gran protagonisme per primera vegada. A banda, els adults podran gaudir, com sempre, del concurs de cançons “frikis”, que “farà les delícies dels més nostàlgics i també dels més desacomplexats”, segons expliquen els organitzadors del Frikibingo. Novament, una de les principals consignes és assistir a l’acte completament disfressat, fet que donarà encara més llum i color a un dels actes més esbojarrats del programa d’actes del Carnaval de Sallent.

Tothom qui ho desitgi podrà sopar a l’envelat, comprant prèviament el tiquet (10 euros), que es podrà adquirir, abans del dijous 21 de gener, al Bar Les Piscines. Amb aquest tiquet s’entrarà en el sorteig de dues entrades pel ball de dissabte de Carnaval, en què hi actuaran La Pegatina, Séptimo A i Arradio Rosita. El sorteig tindrà lloc durant la celebració del Frikibingo de Sallent.