El cap de setmana tanca amb quatre morts per coronavirus als hospitals manresans i la xifra puja a les 195 defuncions totals

92

Manresa tanca el cap de setmana amb un balanç de quatre noves morts per coronavirus als seus hospitals. Tot plegat, eleva la xifra de defuncions totals per la Covid-19 a les 195, entre els hospitals de la Fundació Althaia i Sant Andreu Salut. En el cas d’Althaia, s’han produït tres noves morts que fan pujar la xifra a les 148 defuncions entre l’Hospital Sant Joan de Déu, el Centre Hospitalari i la Clínica Sant Josep.

Althaia també ha informat que hi ha 110 pacients positius de Covid-19, per bé que és la mateixa xifra que dissabte. Tot plegat, n’hi ha 30 amb símptomes que estan pendents de rebre els resultats. La Fundació també ha informat que, en les darreres 24 hores, hi ha hagut cinc hospitalitzats que han superat la malaltia i han estat donats d’alta. En total, 839 persones han rebut l’alta hospitalària als centres d’Althaia.

Pel que fa a l’Hospital de Sant Andreu, s’ha registrat un traspàs més, per bé que la xifra de víctimes totals en el centre és de 47. Ara mateix, l’hospital té 120 ingressats, un menys que dissabte. Una xifra que manté la tendència a la baixa, per bé que la disminució d’aquest diumenge sigui mínima. A Sant Andreu no s’ha registrat cap alta d’última hora i, d’altra banda, 26 treballadors de l’hospital han donat positiu per Covid-19 i es mantenen a casa.