Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

El campionat de Llarga Distància i la Copa Catalana d’Esprint posen Moià al mapa 

Les curses tindran lloc aquest proper dissabte 3 de juliol i comptaran amb el protagonisme dels paisatges i camins de la capital del Moianès. Tant la cursa catalana de llarga distància com l’esprint constituexien el Trofeu Memorial Adrià Triquell Salomé i està organitzat pel Club d’Orientació Catalunya. Aquesta entitat va ser fundada a Barcelona ara fa més de 30 anys. 

El trofeu engloba les dues curses que pertanyen a la Copa Catalana d’Orientació. Per tant, tots els corredors federats que hi participen obtenen punts. A més, el guanyador esdevindrà el campió de Catalunya d’aquesta disciplina. La suma dels temps de les dues curses configurarà les classificacions finals per a cada corredor i cada categoria. Els millors seran aquells que aconsegueixin completar els dos circuits en el menor temps possible.

Val a dir que els corredors que no disputen aquestes competicions també hi poden participar. De fet, hi ha circuits pensats per a tots els nivells, començant pels d’Iniciació d’aquesta modalitat. La sortida de la llarga distància serà a les 10 del matí mentre que l’esprint a Moià es farà a les 6 de la tarda.