El camp de futbol de les Cots, ubicat al barri de la Font dels Capellans i terreny que utilitza el Club de Futbol de la Font dels Capellans, és l’únic camp de la ciutat de Manresa sense gespa. En aquest sentit, l’Ajuntament de Manresa, a través del seu regidor d’esports Antoni Massegú, ha visitat les instal·lacions per traslladar als membres de l’entitat manresana que s’estudiarà la instal·lació de gespa artificial al camp.

En aquest sentit, a la reunió s’hi van trobar representants del Club de Futbol Font dels Capellans, de l’entitat d’integració a través del futbol DIAPO i de l’associació de veïns de la Font dels Capellans i de la Sagrada Família. Una reunió en què es va analitzar l’ús consolidat que se li dóna actualment al camp de futbol i el regidor es va comprometre a traspassar als tècnics de l’Ajuntament l’elaboració d’un estudi de cara a 2022 per la instal·lació de gespa artificial al camp.

Actualment el camp de futbol de les Cots és usat per DIAPO, que entrena 115 nois federats i 50 infants, i el CF Font dels Capellans amb un centenar de jugadors i jugadores.

Cal recordar que fa dues setmanes es va enllestir la col·locació de gespa al camp de la Balconada i es va aprovar la col·locació al camp de futbol del Xup. Per tant, les Cots queda com l’únic de la ciutat que encara no té projecte per instaurar gespa artificial.