El camp de futbol municipal de Sant Fruitós de Bages disposarà d’un nou espai que inclourà un bar amb terrassa exterior

145
Fotografia: Sant Fruitós Escola de Futbol
Fotografia: Sant Fruitós Escola de Futbol

El Futbol Club Fruitosenc tindrà un nou bar amb terrassa exterior. Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, que feia temps que treballava en el projecte. Hi va haver problemes burocràtics en l’adjudicació del concurs, però ara ja s’han resolt i les obres s’han adjudicat per un import d’uns 390.000 euros.

El projecte no només inclou un nou bar amb terrassa exterior, sinó que també està previst construir una zona de jocs infantils amb temàtica futbolística. Al bar s’hi podrà accedir des de dins del recinte esportiu i des de l’exterior, fora de l’horari del camp de futbol. Aquestes obres, que s’han adjudicat per un import de gairebé 390.000 euros. consisteixen en la segona fase d’intervencions que es realitzaran a l’equipament esportiu. Cristian Marc Huerta és regidor d’Espai Públic, Activitats i Obres. “La intervenció que es va fer conjuntament amb el club, es va definir un programa de necessitats i es va periodificar aquest programa d’inversions. Aqeusta primera fase on intervenim és desplaçar, és a dir, fer de nou un bar, que aniria a la part posterior, entre la piscina i el camp de futbol 7 per entendre’ns”.

L’inici de l’actuació s’ha retardat per problemes burocràtics en l’adjudicació de les obres. El projecte d’intervencions al camp de futbol està dividit en 5 fases diferents i inclou la reforma de l’edifici de les oficines, el nou edifici del bar, l’entrada al recinte esportiu, la urbanització dels camins d’accés i la reforma de la pista poliesportiva.