El cadet taronja de l’Handbol Santpedor jugarà a la Lliga Catalana, la màxima competició del país

211
Mario Carballar, durant l'emissió de l'Esport i Punt

L’equip entrenat per Mario Carballar començarà la lliga el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre

Divendres a l’Esport i Punt vam entrevistar a Mario Carballar, entrenador del cadet taronja de l’Handbol Santpedor, un equip que ha assolit una plaça per jugar a Lliga Catalana (16 millors equips de Catalunya) i és el primer cop que això passa a la comarca en aquesta categoria.

Com a club de formació d’handbol, l’Handbol Santpedor és actualment la referència a les comarques del Bages i del Berguedà, amb més jugadors a la base del seu club. Prova d’això és l’èxit del seu cadet taronja, que jugarà aquesta temporada a la Lliga Catalana, la lliga que conformen els 16 millors equips del país en aquesta categoria. L’objectiu del club es competir amb equips de la talla del Barça o Granollers. Ho explica Mario Carballar, entrenador del cadet taronja de l’Handbol Santpedor. “Apel·lem al ‘cholisme’ anirem partit a partit. Al final els objectius han de ser assolibles. No podem dir ara ni una cosa ni l’altre. Sabem que amb aquests 4 equips que ens hem trobat a fases qualsevol d’ells podria haver entrat en aquesta lliga. Per tant, tenim el nivell. Hi haurà 3-4 equips que segurament estaran per sobre, però segurament hi haurà algun altre que pugui estar per sobre. Estem allà de dreta llei, no podem arribar ni amb complexes ni pensar que som els millors”.

Per afrontar la temporada amb garanties l’equip que dirigeix Carballar entrenarà tres cops per setmana, amb la dificultat afegida de la sobrepoblació del pavelló de Santpedor. El cadet arrencarà la lliga el cap de setmana del 19-20 d’octubre.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: