El C.F Estación serà el nou equip de futbol de Sallent

315
Membres de l'equip del C.F Estación
Membres de l'equip del C.F Estación

L’equip s’ha creat des de zero amb gent nouvinguda i d’altres que han deixat enrere els colors blaugrana del C.E Sallent. Els seus creadors volen allunyar-se de qualsevol malentès amb l’actual club a Sallent i asseguren que només volen jugar a futbol amb gent que encara en té ganes.

El C.F Estación serà una realitat a principis de setembre quan comencin a entrenar per pretemporada. Competiran amb l’equip sènior a Quarta Catalana en competició a mitjans de setembre. El que encara no se sap és en quin grup jugaran, si en el Bages-Berguedà o Bages-Osona.

Un dels seus creadors, José Francisco Escudero, assegura que “hi ha molts jugadors que han creat en el projecte des de zero i altres que s’han afegit més tard”. Des del gener que s’han començat a moure fils, però deixant de banda parlar amb qualsevol jugador, ja que això ho van fer a l’acabar la temporada del C.E Sallent per evitar qualsevol malentès.

Qui dirigirà l’equip serà Carlos Escobar i defensarà l’equipació que serà blanca i negra. Encara no se saben els horaris dels entrenaments, però el sí que sabem és que entrenant al camp municipal de Sallent, on actualment ho fan els equips del C.E Sallent. Els jugadors són tots de Sallent i alguns han volgut desvincular-se del C.E Sallent després d’algunes desavinences. 

El nou club també té bones paraules per l’Ajuntament de Sallent, que asseguren que sempre han estat atents i amb ganes d’engegar el nou equip. En aquest sentit, però, no han pogut gaudir de cap subvenció per part de l’ens local. Això ha fet que els jugadors s’hagin de pagar la fitxa i els tres fundadors hagin hagut de posar diners. Amb tot, també han rebut el suport de l’empresa ‘La Planta de Sallent (residus industrials)’ que és el seu patrocinador principal. L’empresa ha ajudat a pagar el cost final de la creació de l’equip. El primer partit de l’equip serà a Navàs el 31 d’agost però els joves s’estrenaran a casa per festa major, el 7 de setembre contra la Balconada a les quatre de la tarda.

Els creadors del projecte han sigut Jose Francisco Escudero, Damian Martínez i Cristian Horneros i tots tres tenen vinculació amb el barri. Ells mateixos han assegurat a Ona Bages que “si d’aquí a uns anys els joves no saben que era el barri, com a mínim tindran la referència de l’equip de futbol i així fem honor el que havia sigut per molts casa nostra”. Ara els fundadors només tenen ganes que el projecte tiri endavant.

Aquí us deixem l’escut del nou equip.