El Bitxac de Santpedor s’adapta a les mesures de seguretat i obre les seves inscripcions

154
Nens i nenes del Bitxac de Santpedor.
Nens i nenes del Bitxac de Santpedor.

A Santpedor ja s’han obert les inscripcions pel seu casal d’estiu: el Bitxac. S’hauran de cursar telemàticament i abans del 12 de juny. Per aquest any, a més, seguint la normativa de prevenció per la COVID-19, els grups seran més reduïts i es distribuiran per diferents espais del poble.

Tot plegat està recollit al PROSICAT de la Generalitat. D’aquesta manera, la gran diferència amb l’any passat és que si en les darreres edicions, tots els nens començaven i acabaven les activitats a l’Escola Riu d’Or, aquest any els monitors els esperaran a diferents punts del poble. En total, hi haurà cinc grups diferents d’edat i la regidora de joventut de Santpedor, Roser Llobera, explica que cada franja d’edat tindrà el seu espai.

Dins d’aquests espais, es procurarà que cada grup entri per una porta diferent per mantenir les distàncies de seguretat i complir amb la normativa.

D’altra banda, el Pavelló Rafa Martínez quedarà descartat per primera vegada perquè tots els espais han de ser oberts.

Tot i que no es pugui fer servir el Pavelló, el Club Futbol Sala Santpedor s’ha ofert per col·laborar amb el Bitxac igualment.

Una altra de les novetats és que enguany hi haurà un servei de carmanyola de una a tres de la tarda i de casal de tarda, que anirà de 3 a 5. Aquest any, a Santpedor, el casal d’estiu començarà el 22 de juny.