El Baxi Manresa disputa demà a la tarda (18.30h) la jornada 8 de la Lliga Endesa a la pista del TD Systems Baskonia. Els manresans buscaran guanyar el seu cinquè partit i el seu quart lluny del Nou Congost. De fet, el Baxi segueix sense conèixer la derrota com a visitant, però el repte de demà és més difícil perquè s’enfronta a un equip d’Eurolliga i a l’equip que revalida el títol de lliga. Pedro Martínez parla del seu rival.

 

Un partit que serà especial precisament per Pedro Martínez perquè ha entrenat tres temporades al conjunt de Vitoria, en dues etapes diferents. També serà especial perquè, recordem, l’equip va guanyar la temporada passada al Fernando Buesa Arena per 89 a 90. Per tant, el record és positiu en aquest sentit.

Aquest duel enfronta al segon equip que reparteix més asistències de la lliga, com és el Manresa, el qual també és el que més pilotes perd. Una estadística que xoca amb la de Baskonia, el qual és l’equip que més pilotes recupera.

D’altra banda, el Baxi arriba després de guanyar el Betis amb un partit molt coral de l’equip. Una victòria que va reforçar la moral de l’equip.

 

D’aquest moment i del seu encaix dins el grup, n’ha parlat un dels fitxatges d’aquesta temporada, el Jonathan Tabu.

 

En aquest sentit, Pedro Martínez també destaca que l’equip ha millorat com a grup respecte la temporada passada i que el dia a dia és millor.

 

El Manresa té la única baixa de Joesaar per aquest partit.