El Baxi Manresa veu factible recuperar els 3.500 abonats

179

El Baxi Manresa ha presentat la campanya d’abonaments per als seus aficionats de cara a la temporada 2022-2023. Sota el lema “la força de la nostra gent” el club manresà vol aprofitar la històrica campanya recent per augmentar la seva massa social i recuperar els 3.500 abonats que van obtenir abans de la pandèmia.

El club ha presentat la campanya d’abonats al centre de la ciutat manresana (Plaça Crist Rei) amb Marc Bernadich, director de la campanya i Carles Sixto, CEO del club. Bernadich apuntava que “el més important per a nosaltres és la força de la gent, la força que han demostrat aquesta temporada omplint el pavelló i amb desplaçaments històrics. No som res sense aquesta força i estem molt orgullosos”.

La nova campanya d’abonaments vol recuperar les xifres prepandèmia. El més destacable és un augment del preu de 20-30 euros de totes les zones. El club, a més, s’imposa un límit de 3.800 abonats tenint en compte les capacitats del pavelló. Una altra novetat és que els carnets de socis seran nous i també s’ha millorat el programari de compra d’entrades.

Carles Sixto justificava l’augment de preu, considerant que “feia tres anys que no havíem augmentat i estem amb la inflació que estem”. El preu és el mateix per a la competició domèstica (Lliga Endesa) que per a la competició europea que disputarà, probablement, encara que no és oficial, l’equip català (Lliga de Campions).

El club donarà prioritat, en primer lloc, als abonats de la darrera temporada. En total han estat 2.400 persones que, des d’avui fins al 15 de juliol, poden notificar al club que decideixen renovar el carnet. Tots tenen assegurat el seient si volen renovar. Pel que fa a les noves altes, els abonats de la darrera campanya podran sol·licitar nous abonaments fins al 21 de juny. Els que vulguin ser socis/es per primera vegada, podran fer el carnet a partir del 22 de juny.

El Baxi Manresa ha volgut deixar clar, de cara als nous abonaments, que les zones de general i tribuna preferent central estan pràcticament exhaurides només amb els socis actuals. A més, la zona de la Grada d’Animació no té més capacitat per a nous abonaments i tampoc no es preveu una ampliació.