El Baxi Manresa té nou timó: el belga Jonathan Tabu

170

Era la peça que faltava, un base i el Baxi Manresa l’ha fet oficial fa uns minuts. Jonathan Tabu jugador de 34 anys i 1,90m que arriba procedent del Le Porthel francès. El Baxi Manresa ha anunciat que amb aquesta incorporació tanca el joc exterior després de les arribades de Makai Mason, Janaari Joesaar i Rafa Martínez.

Tabu és un jugador nascut a la República Dominicana del Congo, però amb nacionalitat belga. És un jugador amb experiència a Europa, de la mà de l’Alba de Berlín o l’Emporio Armani, però també a la Lliga Endesa. Allà ha jugat prèviament al Saragossa, al Fuenlabrada i al Bilbao. El seu darrer equip ha estat el Le Porthel francès on ha fet una mitjana de 9,6 punts, 3,4 assistències i un 42% en triples. A més a més, també ha completat un 42% en triples. Es tracta d’un jugador amb experiència i bona mà.

Amb l’arribada de Tabu són ja sis fitxatges els que ha completat el Baxi Manresa. La darrera incògnita que falta per a resoldre a l’equip del Nou Congost és quin serà el quart jugador de formació que necessita la plantilla i esperar si surt algun jugador més.