El Baxi Manresa tanca la renovació del seu capità Guillem Jou

165

Després d’anunciar la renovació del base Dani Pérez, el Baxi Manresa segueix movent-se per assegurar el seu futur. L’aler Guillem Jou seguirà vinculat dues temporades més, fins a la 2022-2023, a l’equip manresà. El club ha detallat en el seu comunicat que l’ampliació de l’contracte implica també una millora econòmica per al jugador de Llagostera.

Guillem Jou és un dels talents més prometedors que ha sortit del planter del Baxi Manresa en els últims anys. S’ha format a les categories inferiors del Sant Josep de Girona i va fitxar pel conjunt manresà en categoria júnior, la temporada 2013-2014. Set anys més tard, Jou és el capità de la primera plantilla de club.

L’aler ha fet mèrits esportius per guanyar-se la renovació. Aquesta temporada, a les ordres de Pedro Martínez, ha demostrat una gran millora en el seu joc que es reflecteix en les estadístiques. Abans de la lesió, Jou estava sent el segon jugador més valorat de la plantilla amb 6,5 punts per partit i 9,6 de valoració. A més, és el jugador exterior nacional que més rebots de mitjana agafa per partit en tota la trajectòria de l’Baxi Manresa a la Lliga Endesa, amb 4,7 per partit.

Per posar en context la seva evolució, Jou ha batut tres xifres importants aquesta temporada amb el Baxi Manresa. En primer lloc, la seva màxima anotació en un partit amb 16 punts davant Movistar Estudiantes. També ha aconseguit capturar 14 rebots davant Unicaja i sumar 25 crèdits de valoració precisament contra l’equip malagueny.

El capità del Baxi Manresa ha jugat només 15 partits dels 27 que ha disputat el seu equip per un problema en els tendons del peu. Així i tot, el de Llagostera va reaparèixer en l’últim duel anterior contra Reial Madrid i s’espera que pugui anar entrant de nou en la rotació de mica en mica.