El BAXI Manresa retornarà el 50% de cada partit als socis en forma de descompte pels abonaments de les tres properes temporades

135
Aficionats del BAXI Manresa en la campanya d'abonaments 2020 - Foto: @basquetmanresa
Aficionats del BAXI Manresa en la campanya d'abonaments 2020 - Foto: @basquetmanresa

Avui a les 5 de la tarda, el president del BAXI Manresa, Josep Sáez, ha donat una roda de premsa que s’ha difós per les xarxes socials a través d’Instagram Live. El motiu ha sigut explicar als aficionats que havien pagat l’abonament per la propera temporada què faria el club en el cas que l’ACB comencés sense públic a les grades. 

De fet, aquesta és la realitat en la que es troba el BAXI Manresa, ja que en una reunió amb els clubs ACB es va acordar començar la lliga aquest cap de setmana sense públic als pavellons i sense cap previsió de quan podrien tornar els aficionats a gaudir del bàsquet en directe. 

El president de l’entitat ha començat la roda de premsa assegut a la grada i assegurant que és molt difícil que un club com el Manresa es mantingui a l’ACB si no és per totes aquelles persones que en formen part: equip directiu, jugadors, treballadors i també l’afició. Ha continuat recordant que al juny es va presentar la campanya d’abonats. Sáez ha reconegut que la directiva va pecar de ser massa optimistes i que les previsions eren que el 30% de públic podria assistir als partits. Finalment, això s’ha demostrat que no és així. 

La proposta que acaba de fer el president amb els 1500 socis que ja han pagat l’abonament és que el club retornarà el 50% de cada partit que l’abonat no pugui assistir al Nou Congost. L’altre 50% se’l quedarà el club per fer front a les despeses de competir a l’ACB. A més, aquest 50% no es retornarà directament si no que es retornarà en forma de descompte de cara als abonaments dels propers 3 anys. 

El president ha demanat comprensió i creu que és favorable amb les dues parts, tant pel sanejament econòmic del club com per retornar una part del favor als abonats que hi han fet confiança. De la mateixa manera, el president del Manresa ha decidit que la campanya d’abonaments segueixi fins el 30 de setembre perquè confia que un dia el públic podrà tornar al Nou Congost. En aquest cas, tindrà preferència els socis que hagin pagat l’abonament i si queden places disponibles no es farien més abonaments sinó que es vendrien entrades a cada partit. 

Finalment, Sáez ha confirmat que si algú no està d’acord amb aquestes condicions, el club rebrà totes les sol·licituds que facin falta. Malgrat tot, ha assegurat que si les sol·licituds són moltes pot afectar a la continuïtat del BAXI Manresa a l’ACB.