El Baxi Manresa repesca Deividas Dulkys per reforçar el joc exterior

177

Ho va avançar fa un parell de dies el periodista lituà Donatas Urbonas i avui ho ha confirmat el club. Deividas Dulkys torna al Baxi Manresa per reforçar la línia exterior de l’equip fins a final de temporada. Dulkys és un vell conegut de l’afició manresana, doncs va jugar la temporada passada a les ordres de Pedro Martínez. Aleshores va arribar també a meitat de temporada per suplir les nombroses baixes del conjunt manresà.

Es tracta d’un jugador lituà de 32 anys, de 1,95 metres d’alçada i que pot jugar tant d’escorta com d’aler. La temporada passada va registrar un promig de 6,6 punts, 2,3 rebots i 1,3 assistències a la Lliga Endesa amb els manresans. També va ajudar l’equip a la Basketball Champions League. Serà la seva tercera experiència a l’ACB (va jugar amb Obradoiro la temporada 2016-2017).

Dulkys aportarà tir exterior, però també és un jugador amb bona capacitat defensiva i que s’ajusta al perfil que li agrada al seu tècnic. El lituà reforçarà la linia exterior de l’equip, tocada per la baixa de Guillem Jou i amb un Janaari Joesaar que ha jugat pocs minuts en aquest inici de temporada.