El Baxi Manresa presenta la nova campanya d’abonaments ‘Tornar a casa’ pel curs vinent

236

Sota el lema ‘Tornar a casa’ el Baxi Manresa ha presentat aquest migdia la nova campanya d’abonaments per la temporada 2020-21. En aquesta presentació, a peu de pista del Nou Congost, hi han participat el president de l’entitat, Josep Sáez, el gerent Carles Sixto i el director de la campanya d’abonats Marc Bernadich.

La principal novetat és que els socis amb carnet de la passada temporada optaran a un 5% de descompte en el nou carnet i 5 entrades extra a gastar durant el pròxim curs. Això, sempre que, es renovi el carnet abans del 15 de juliol. Carles Sixto, gerent del club, ha explicat que aquestes entrades en cas de no gastar-se el curs vinent “s’acumularan per la propera temporada i cap soci es quedarà sense”

La incògnita és si el públic podrà tornar a omplir el Nou Congost en la represa de la competició. La principal hipòtesis que es formula actualment és que la lliga tornarà amb aforament limitat a 50% persones als pavellons. Així ho ha explicat el president, Josep Sáez.

Josep Sáez, president del Baxi Manresa

En aquest sentit, el club espera conèixer l’aforament amb el qual podran obrir i després pensaran en els protocols. Sáez també ha volgut fer una crida als aficionats perquè continuïn donant suport a l’equip malgrat la incertesa de si es podrà començar la temporada amb públic o no.

Josep Sáez, president del Baxi Manresa

Una presentació-tour pel Nou Congost

El Baxi Manresa ha volgut fer una presentació especial atès a les circumstàncies excepcionals que estem vivint. D’aquesta manera, la presentació ha estat emesa per ‘instagram live’ on els seguidors del Baxi han pogut acompanyar el president Sáez amb un recorregut per tot el pavelló.

En aquest recorregut han anat apareixent diverses personalitats del club. En primer lloc el jugador Dani Pérez qui assegurava està molt content de poder entrenar-se de nou. Després s’ha passat pel vestidor on Sáez ha llançat un missatge d’esperança als joves Marc Peñarroya, Toni Naspler, Pau Treviño i Dani García.

Posteriorment s’ha arribat a la pista per dur a terme la presentació de la nova campanya d’abonaments. Abans, però, s’ha parlat amb Xevi Pujol. El nou director esportiu del Baxi Manresa assegura que és difícil no formar part dels entrenaments però també diu que està content amb la feina que s’està fent fins al moment.

Xavier Pujol, director esportiu del Baxi Manresa

Després també s’ha pogut parlar amb Pedro Martínez. El tècnic del Baxi assegura que està il·lusionat per la propera temporada malgrat que encara falten peces per a completar l’equip. Finalment s’ha fet la presentació a la pista.