El Baxi Manresa perd Ismael Bako per unes setmanes amb una lesió a la mà

116

El Baxi Manresa ha informat que el pivot belga Ismael Bako estarà algunes setmanes de baixa per una lesió a la mà esquerra. Concretament, té un trencament de la placa plantar que es va fer al duel contra el Gran Canària al Nou Congost del passat 16 de gener.

Aleshores, Bako va aterrar malament en una esmaixada després de veure’s desequilibrat pel jugador canari Chris Kramer. En un contraatac, Bako enfonsava la pilota en una de les seves clàssiques esmaixades, però el jugador rival es va creuar per sota i el va desequilibrar, forçant una dura caiguda. Tot i que ha pogut jugar tots els partits des de llavors, el jugador s’ha ressentit en els darrers entrenaments.

El Baxi Manresa va jugar la Copa del Rei de Granada i el pivot ho va fer amb un aparatós embenat a la mà afectada. Amb tot, el jugador va disputar minuts, però se n’ha tornat a ressentir. De fet, Bako ja no ha viatjat ni per disputar les finestres FIBA ​​amb Bèlgica, amb qui estava convocat.

Al comunicat, el club no concreta el temps de baixa exacte, encara que afegeix algunes setmanes. En aquest sentit, es força probable que Bako es perdi el proper partit contra el Fuenlabrada del 5 de març. És una baixa sensible per a l’equip manresà per bé que el belga és el segon més valorat del conjunt bagenc, amb 14,2 crèdits per matx.