El Baxi Manresa ja té el seu regal de Nadal: Matt Janning

182

El Baxi Manresa ha anunciat, com si es tractés d’un regal de Nadal, el fitxatge de Matt Janning per reforçar el seu joc exterior. Els manresans incorporen, amb un contracte temporal de 2 mesos, un jugador amb experiència Eurolliga i que ja va ser entrenat per Pedro Martínez a Baskonia la temporada 2017-2018.

Janning s’incorporarà aquesta mateixa setmana a la disciplina del Baxi Manresa i jugarà a les ordres de Pedro Martínez, entrenador amb el qual va fer un salt de qualitat a Baskonia. Aleshores, va registrar les millors estadístiques de la seva carrera a la Lliga Endesa.

El fitxatge temporal de Janning respon a la necessitat de l’equip català de reforçar el joc exterior de l’equip, minvat per les baixes de Mason i Guillem Jou.

El jugador americà amb passaport georgià és un tirador amb capacitat per aportar en altres facetes del joc. En la passada temporada va guanyar la Lliga Endesa amb Baskonia en la fase final de València. Una campanya en què va registrar 7 punts per partit, 1,5 assistències i 1,6 rebots per partit en la competició domèstica. Els seus percentatges en el tir van ser del 34% en triples i 86% en tirs lliures.