El Baxi Manresa inicia la defensa del títol de la Lliga Catalana contra la Penya

166

El Baxi Manresa jugarà aquest dimarts el primer compromís oficial de la temporada: la primera semifinal de la Lliga Catalana contra el Joventut de Badalona (18:45h, Esport 3). Els manresans van guanyar el títol al temporada passada contra el Barça en la final disputada al Nou Congost. Aquesta vegada el torneig es trasllada a Tarragona.

Pedro Martínez no sap encara si comptarà amb Babatunde Olumuyiwa, amb molèsties a la planta del peu, mentre que hi ha altres jugadors tocats que són dubte. És per això que segons el badaloní la pretemporada no ha estat la ideal.

El Joventut arriba al duel després de disputar quatre partits de pretemporada, el darrer el passat dimecres davant el Bàsquet Girona amb derrota dels badalonins per 89-93. El conjunt de Carles Duran va rendir a un gran nivell la temporada anterior, i ara buscaran mantenir la bona marxa de resultats.

En la prèvia del partit, Pedro Martínez va repassar el rival que es trobaran i quin desenvolupament pot seguir l’equip aquesta temporada.

La segona semifinal la jugaran el Barça i el Bàsquet Girona (21h, Esport 3).