El Baxi Manresa recupera un vell conegut amb la incorporació del base Frankie Ferrari. L’italo-americà va jugar la temporada passada, fins a la meitat d’aquesta, en el conjunt bagenc. Una lesió li va privar de seguir brillant a Manresa i, d’acord amb el club, tots dos van separar els camins abans del previst. Ara, Ferrari aconsegueix una segona oportunitat amb l’equip manresà fins a final de temporada. Aquest curs ja ha jugat a dos equips de la Lliga Endesa com Herbalife Gran CanàriaUnicaja de Màlaga.

El base californià va impactar en els primers partits com a jugador del Baxi Manresa. Es va destacar com el líder de l’equip en les primeres jornades de lliga i va registrar uns números importants amb 13,5 punts de mitjans i 6,4 assistències per partit. En la temporada actual ha jugat a la Lliga Endesa i l’Eurocup, amb mitjanes de 6,9 ​​punts i 2,8 assistències.

Les lesiones han estat el gran problema de Ferrari a Manresa. Principalment van ser dues, encara que la segona va marcar el seu destí. Una ruptura del cinquè metatarsià del peu esquerre va privar l’afició manresana de divertir-se amb el que estava sent, fins al moment, una de les revelacions de la Lliga Endesa. De fet, es recorda especialment per un debut espectacular amb 25 punts i 10 assistències en la primera jornada de competició.

Aquesta temporada, el californià no ha tingut continuïtat en els equips que ha jugat. Primer a Herbalife Gran Canària, conjunt que li va donar l’oportunitat de tornar a la Lliga Endesa, no ha quallat amb el projecte. El seu rendiment i la confiança de l’entrenador es van deteriorar fins que el jugador va marxar. I llavors Unicaja el va contractar temporalment per suplir la baixa de Gal Mekel. El final va ser el mateix amb els malaguenys i Ferrari ha acabat on va començar la seva aventura en el bàsquet espanyol.