Els homes de Pedro Martínez van mostrar-se encertats i superiors, sobretot a la segona part, amb fins a sis jugadors superant la barrera dels deu punts. El marcador final descrivia la superioritat de l’equip bagenc amb el definitiu 90-76.

En el primer quart va regnar la igualtat entre els dos equips i cap d’ells va poder obrir forat en el marcador. Malgrat tot va servir perquè la gran majoria de les incorporacions s’estrenessin amb la nova samarreta. De totes ells, el més destacat va ser l’ala-pivot Seth Hinrichs, amb set punts gairebé consecutius. Al segon quart va ser Rafa Martínez el més efectiu però el Múrcia es va situar per davant al descans (44-45). 

La segona part la història va ser diferent. El Manresa es va mostrar molt encertat des de la línia de tres punts, amb anotacions de Tabu, Jou i Báez per partida doble. Malgrat algun acostament dels murcians, l’equip bagenc va trencar el partit a mitjans del quart quart i van certificar la primera victòria de la pretemporada al pavelló Barris Nord de Lleida. 

Aquest diumenge a les 7 de la tarda nou partit de preparació davant el MoraBanc Andorra, a Escaldes-Engordany.