El Baxi Manresa es topa amb una versió quasi perfecta del València (112-82)

135

El Baxi Manresa ha perdut per un resultat més exagerat del que s’ha vist en el partit i que s’explica per un encert espectacular en el llançament del València Basket (112-82). Els manresans han competit de tu a tu durant dos quarts i mig, però a partir de llavors no han pogut mantenir el nivell ofensiu que han proposat els de Jaume Ponsarnau.

El partit ha començat amb molt ritme. Joc alegre i poca intensitat defensiva. Manresa ha dominat els primers minuts, però els valencians s’han anat trobant cada vegada més còmodes en atac. L’equip de Jaume Ponsarnau ha agafat el lideratge en el marcador, dominant el pick and roll i controlant el rebot defensiu. Així doncs i tret dels primers minuts, els manresans han anat a remolc, però no li han perdut la cara al partit (25-21).

Els dos equips han seguit jugant amb molta fluïdesa ofensiva. València aprofitava la seva superioritat física a la pintura per anotar amb comoditat i mantenir la diferència favorable. Manresa seguia al partit gràcies a l’encert des del triple (5/8 en el quart) i les pèrdues rivals. Un encert que es pot explicar, en part, pels tres triples seguits de Matt Janning, els quals han col·locat l’equip de nou per damunt en el marcador a tres minuts del descans. Un triple final de Labeyrie ha donat la mínima avantatge als locals abans del descans (54-53).

Inici de tercer quart amb intercanvi de cistelles. La dinàmica s’ha mantingut fins a meitat del periode Llavors, els valencians han apretat les tornes en defensa i han provocat llançaments més forçat dels manresans. El conjunt taronja ha obert forat en el marcador, realitzant un partit pràcticament perfecte en atac. Els manresans s’han espessat i València no ha alfluixat (83-68).

L’últim quart no ha tingut massa història amb un València jugant amb uns percentatges en el llançament escandalosos el Baxi poca cosa ha pogut fer. L’equip ha encaixat una derrota massa exagerada pel que s’ha vist durant bona part del partit. És la tretzena derrota del curs pels manresans que mantenen la vuitena plaça a l’ACB.