L’endemà d’anunciar la renovació del base Dani Pérez amb el Baxi Manresa fins al 2024, el club ha comunicat la lesió del jugador pel que resta de temporada. El de l’Hospitalet pateix un trencament parcial de lligament creuat posterior del genoll dret. Un contratemps que va tenir lloc en l‘últim partit de Lliga Endesa a la pista de l’MoraBanc Andorra.

El club ha explicat que Pérez es va lesionar en poc més d’un minut d’acabar el tercer període, en una jugada en què un rival cau a terra i colpeja el base de manera involuntària. Pérez va seguir jugant amb molèsties i les proves realitzades en les últimes hores han confirmat la lesió.

D’aquesta manera, el màxim assistent de la Lliga Endesa (6,5 assistències per partit) veurà el que queda de temporada a un costat de la banqueta. La previsió, segons el comunicat de club, és que Pérez estigui llest per competir el 23 de juny aproximadament. Una data llunyana al final de fase regular de la lliga, la qual acaba el 16 de maig, mentre que els play-offs acabaran el 16 de juny, com a data límit.

És la segona lesió de Dani Pérez aquesta temporada. La primera va tenir lloc a principis de febrer. Aleshores, el base es va lesionar en el partit de la jornada 22 contra San Pablo Burgos i va estar sis setmanes sense jugar. Entre lesió i lesió, Pérez havia aconseguit disputar únicament 3 partits amb l’equip manresà.