El Bàsquet Manresa tanca l’exercici econòmic amb un mínim superàvit

158

El Bàsquet Manresa ha tancat l’exercici econòmic del curs 19-20 amb un superàvit de més de 4.000 euros, concretament de 4.384. Ho ha anunciat en l’Assemblea Anual d’accionistes que es va celebrar dimarts passat al Pavelló del Nou Congost de Manresa. A causa de les restriccions sanitàries, aquesta Assemblea a tenir lloc entre les graderies i el parquet del pavelló per respectar la distància de seguretat. Hi van assistir una vintena de persones.

Les dificultats econòmiques provocades per la Covid-19 han condicionat de manera molt important els ingressos del club, els quals han estat de 2,87 milions d’euros. Pel que fa a les despeses, s’ha assolit una xifra molt semblant: de 2,86 euros. El club explica que aquest superàvit ha estat possible, entre d’altres, per l’acord d’adequació de salaris amb els jugadors.

De cara al futur, el club té garantits uns 2,4 milions d’ingressos i també té pressupostada una despesa de 2,9 milions. Evidentment, l’entrada d’aficionats als partits ha estat una de les principals causes de la pèrdua d’ingressos. Actualment, el públic encara no pot assistir als partits, només ho poden fer un màxim de 30 directius, més la premsa i treballadors del club.

D’altra banda, Josep Sáez, president del club va explicar que estan treballant per allargar l’esponsorització amb Baxi, contracte amb el qual, acaba al final d’aquesta temporada. De moment, no hi ha res concret.