El Bàsquet Manresa confirma un ERTO als seus treballadors

138

La crisi del la COVID-19 ha obligat el Bàsquet Manresa a optar per un Expedient de Regulació Temporal de l’Ocupació (ERTO). Una mesura que aplicarà de manera immediata i que afectarà als jugadors i entrenadors, així com al personal de les oficines. Després de diversos dies reunits, la directiva del club ha pres una decisió provocada per l’aturada de l’esport i la manca d’ingressos.

La crisi de l’coronavirus està afectant de manera molt important a l’esport. El Bàsquet Manresa és un altre dels clubs de la Lliga Endesa que ha decidit optar per un ERTO, ja que, la Lliga Endesa ja va confirmar que no reprendrà la competició fins a mínim el proper 21 d’abril.

Els ingressos de club s’han vist afectats i per això s’ha pres una decisió que afectarà la plantilla, cos tècnic i personal de les oficines. El club ha comunicat que el seu objectiu és seguir endavant després d’una aturada forçada de la competició.

En el comunicat, club català també ha agraït la feina de tots els sanitaris del país, així com ha volgut donar ànims a les famílies afectades directament per aquest virus. Finalment, ha demanat a tothom que es quedi a casa per guanyar-li el pols a la COVID-19.