“L’estació, el meu barri” és el documental que està preparant el productor d’Estudi 32, José Carlos Rodríguez, que hi va viure 17 anys. L’objectiu de l’audiovisual és “recollir les històries, els records i els sentiments de la seva gent per tornar a aixecar el barri”, assegura el director. El projecte, doncs, vol fer un “reconeixement a totes les famílies que hi van viure i créixer” en una zona que ha desaparegut. Per tant, els veïns jugaran un paper clau a l’audiovisual, identificant els temes, les anècdotes i l’evolució d’un territori que, en el seu moment, va ser capdevanter dins del municipi.

Rodríguez remarca que l’audiovisual es desenten de “qualsevol referència a l’actuació política o veïnal davant del problema de subsidència que va patir el barri”. Escolteu un fragment del documental:

El documental, per tant, fa un recorregut històric i testimonial del barri, en un moment en què l’Ajuntament de Sallent, juntament am l’Universitat Politècnica de Catalunya, estan treballant en un projecte per revitalitzar la zona.

Vegeu aquí el tráiler del documental: