El barri de la Rampinya de Sallent ja té ascensor

186

L’ascensor del barri de la rampinya ja està en funcionament. L’equipament ja estava acabat però faltava el més important: l’electricitat.

Es tracta d’una inversió que té un cost aproximat de 175.000 euros per l’ascensor i 95.000 per la urbanització del carrer. Les obres, que van començar el mes de juliol passat, han acabat amb una torre de formigó de vint metres que salva el desnivell que hi ha entre el carrer Estació, i el de la Concepció, situat al capdamunt del barri de la Rampinya. L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta explica que és una gran oportunitat per connectar el poble amb el barri.

L’ascensor estarà tancat de les 12 del vespre a les 6 de la matinada. Un horari que canviarà durant l’hivern. Segons el mateix Ribalta s’ha posat un horari per tal que no hi hagi mals usos. Encara amb clau horària, per canviar l’horari d’estiu a hivern es consultarà amb els veïns. Aquesta tasca, segons el mateix Ribalta, és la nova política que es vol implementar a Sallent. A part de l’ascensor s’ha volgut canviar la imatge de la parada de bus situada just al costat de la infraestructura.