El Bages rebrà més de mig milió d’euros per reactivar la seva indústria

178

El Bages rebrà més de mig milió d’euros per reactivar la seva indústria. El projecte està liderat per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal, i compta amb el suport de 29 ajuntaments.

Manresa ha acollit aquest dijous la presentació del programa ‘Bages TTT’ (Treball, Talent i Tecnologia), que permetrà invertir 540MIL euros per reactivar la indústria de la comarca. Liderat per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages, la iniciativa compta amb el suport de 29 ajuntaments i d’agents socioeconòmics del territori, com PIMEC, la Cambra de Comerç, la UPC, entre d’altres. La iniciativa permetrà desenvolupar accions de promoció de l’ocupació i de reactivació de l’economia en la cadena de la indústria de l’automoció que té el Bages.

L’objectiu del programa Treball, Talent i Tecnologia és promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia amb un model socioeconòmic i sostenible. 

El projecte s’estructura en quatre línies d’actuació. L’anàlisi de la situació actual, l’establiment d’aliances estratègiques, el desenvolupament competencial de les persones i l’impust per la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial.