El Bages rebrà més de mig milió d’euros per reactivar la seva indústria. El projecte està liderat per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal, i compta amb el suport de 29 ajuntaments.

Manresa ha acollit aquest dijous la presentació del programa ‘Bages TTT’ (Treball, Talent i Tecnologia), que permetrà invertir 540MIL euros per reactivar la indústria de la comarca. Liderat per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages, la iniciativa compta amb el suport de 29 ajuntaments i d’agents socioeconòmics del territori, com PIMEC, la Cambra de Comerç, la UPC, entre d’altres. La iniciativa permetrà desenvolupar accions de promoció de l’ocupació i de reactivació de l’economia en la cadena de la indústria de l’automoció que té el Bages.

L’objectiu del programa Treball, Talent i Tecnologia és promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia amb un model socioeconòmic i sostenible. 

El projecte s’estructura en quatre línies d’actuació. L’anàlisi de la situació actual, l’establiment d’aliances estratègiques, el desenvolupament competencial de les persones i l’impust per la capacitat productiva i de transformació del teixit empresarial.