El 4×4 torna a Les Comes de Súria amb l’Iberian King

142
Les Comes 4x4 Festival | Josep M. Marcet

La Reia Federació Espanyola d’Automobilisme i Galimplant Sport han creat el Campionat 4×4 Iberian King. La primera cursa se celebrarà al recinte de Les Comes (Súria) els propers 7,8 i 9 de maig. Després, el Campionat passarà per Sòria, Torrox i Portugal. 

El recorregut al recinte surienc serà de 12 quilòmetres cronometrats, on els pilots han de completar entre 3 i 4 voltes en funció de la categoria. Hi haurà trams comuns i específics per cada tipus de vehicle. Això sí, només hi haurà una categoria en pista al mateix temps.

Pel que fa a les categories, el campionat compta amb tres categories diferents, des de la de cotxes lleugerament modificats, fins a vehicles amb preparacions extremes o UTVs. La categoria A Lliures és pels vehicles més extrems amb estructures tubulars i pneumàtics de fins a 42 polzades. La categoria B Modificats és per a vehicles de sèrie modificats amb rodes de fins a 37 polzades. Finalment, el Grup C, és per a vehicles Side by Side amb tracció 4 rodes i pneumàtics de fins a 35 polzades.

Els guanyadors de cada categoria s’enduran premis en metàl·lic i trofeus. A més, el campionat repartirà més de 25.000 euros en premis al llarg de les quatre carreres.

Per a participar en aquesta competició, el pilot i copilot han de tenir una llicència esportiva, tramitada per les Federacions Esportives que formen part a la Federació Nacional. Per a més informació sobre el reglament i la inscripció, ho podeu consultar al web del campionat.