FACEBOOK GEGANTS I NANS SALLENT

Demà divendres 10 de setembre i fins el proper dilluns 13, Sallent viurà una festa major adaptada novament a la situació actual de pandèmia. La gran novetat per l’edició d’enguany és que els actes ja van començar la setmana prèvia amb l’espectacle del Frikibingo “FK Covid Tour“, les activitats esportives com el futbol o la competició de canoes i el show musical de l’humorista Pep Plaza. 

No obstant això, el gran gruix d’activitats comença demà amb una commemoració que destaca especialment: els 40 anys dels Gegants Reis de Sallent. Aquests són el Bernat i l’Ermessenda, qui diumenge tindran un homenatge a les 11 del matí al parc Pere Sallés. Es farà un reconeixement, amb l’entrega d’un record a les persones relacionades a la colla gegantera.

A part dels gegants i els nans de Sallent, hi participaran els Gegants Vells d’Artés, els de Cabrianes, Manresa, els Gegants Reis de Moià, i els Gegants Grans de Sant Fruitós. Hi haurà una mostra de balls de gegants amb l’acompanyament musical de la Cobla Berga Jove. A més, tot el setembre es pot veure una exposició d’imatges històriques dels Gegants Reis de Sallent als comerços de la vila.

La resta del menú de Festa Major

El plat fort començarà demà amb quatre dies farcits d’activitats per a tots els públics i gratuïtes com per exemple exposicions culturals, el concert de Beth Rodergas, el de l’Orquestra Maravella, l’acte institucional de l’11 de setembre, mostres de dansa i música popular, a banda del mencionat acte commemoratiu dels 40 anys dels Gegants Reis de Sallent. Per consultat tota la programació ho pots fer en aquest enllaç.