El 21D, una jornada d’activitats pels nens i nenes a Sant Fruitós

113

El dijous 21 de desembre no hi haurà classes. Així ho va decretar el govern espanyol en convocar les eleccions autonòmiques de Catalunya. Però si que es treballa. Així, per tal de facilitar la conciliació familiar i laboral de les famílies, Sant Fruitós de Bages ha programat un dia especial d’activitats de Nadal pels nens i nenes per aquest dia no lectiu als centres docents.

Les activitats proposades, emmarcades dins el casal de Nadal del “Tió Caneló i els Pastorets” va dirigida als nens i les nenes des de P3 i fins a 6è de primària. Les activitats es duran a terme des de les 8 del matí i fins a 2/4 de 6 de la tarda amb la possibilitat d’entrar una hora més tard i de recollir els infants una hora abans. El preu és de 12€ i caldrà que els participants portin esmorzar i dinar.

Les inscripcions es poden realitzar fins el proper dilluns 18 de desembre als matins, de dilluns a divendres, a la Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i a les tardes de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores, al NexeJove.