“El 21-D no és cap referèndum, el referèndum ja es va fer i va ser l’1 d’octubre”

170
Debat a tres amb Mirella Cortés (ERC), David Saldoni (JxCat) i Ramon Vancells (CUP)
Debat a tres amb Mirella Cortés (ERC), David Saldoni (JxCat) i Ramon Vancells (CUP)

Queden pocs dies per les eleccions del 21 de desembre que el Govern Espanyol va imposar a Catalunya en virtut de l’article 155 de la Constitució Espanyola. Enmig del remolí d’aquests últims dies de campanya electoral, hem parlat amb representants dels tres grups polítics independentistes que es presenten als comicis. L’alcalde de Sallent i fins fa poc membre de l’executiva nacional del PDECAT, David Saldoni, la senadora per Esquerra Republicana de Catalunya al Senat espanyol, Mirella Cortés; i el número 7 de les llistes de la CUP a la demarcació de Barcelona, i ex alcalde de Monistrol de Calders, Ramon Vancells.

Tots tres remarquen la necessitat d’anar a votar per aconseguir la força suficient per seguir desplegant la república i subratllen que “el 21D no és cap referèndum, perquè el referèndum va ser l’1 d’octubre”.

Escolteu l’entrevista sencera per saber com creuen ells que arribem al 21D, com afronten les eleccions els partits independentistes, i quins escenaris es poden obrir a partir de dijous que ve.