L’AMO de Sallent torna a finals de novembre

121

L’Assemblea Municipal oberta que estava prevista pel 24 de setembre finalment es celebrarà el dia 20 de novembre. Tal com va explicar la regidora de promoció i imatge del poble, Rosa Argelaguet per Ona Bages, l’AMO no es va poder dur a terme per falta de propostes.

L’hora de la celebració serà a les vuit del vespre (20:00h) a la sala Vilà i Valentí i des del consistori s’esperen propostes per no haver-la d’ajornar per segon cop. Les persones que vulguin presentar una proposta per ser debatuda, hauran de fer-ho abans del 26 d’octubre al registre de l’ajuntament de Sallent. Argelaguet deixa clar que “la última AMO no es va fer per falta de propostes, ja que eren dates complicades” explica.

Per poder assistir a l’assemblea, tal com estableix l’article 3.2. del reglament, cal inscriure’s a l’Ajuntament de Sallent presencialment o a través de la plataforma digital e-tram fins un dia abans de la celebració de l’assemblea. Tant a la pàgina web com en el mateix ajuntament hi ha els models a seguir per tal de presentar la proposta.Per qualsevol dubte, els ciutadans interessats poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Sallent.

Que és una AMO?

Les Assemblees municipals obertes són una eina participativa perquè el poble pugui intervenir i fer arribar el seu punt de vista i les seves propostes al consistori. Una via directa entre aquest òrgan i la població que permet posar sobre la taula i canviar diversos aspectes del municipi. En aquest sentit, el consistori sallentí fa una crida perquè tots els ciutadans i ciutadanes facin arribar les seves propostes i idees per aconseguir, entre tots, fer de Sallent un poble millor.