Ebri Knight: “Som independentistes i anticapitalistes i no ho hem amagat mai”

190
Facebook d'Ebri Knight https://www.facebook.com/ebriknight/?fref=ts

Després del taller de xocolata i les ja tradicionals 12h de vòlei, aquest any els joves (i no tan joves) de Sant Fruitós, podran gaudir del concert del grup del Maresme, demà a les 11 al pavelló. La Setmana Jove conclou amb l’Archery Combat diumenge a les cinc de la tarda al Bosquet.

Ràdio Sant Fruitós hem entrevistat a l’Albert Avilés, un dels 6 membres d’Ebri Knight, per parlar de les seves cançons de “lluita, reivindicació i memòria”. Un exemple és “Foc”, que dóna nom al seu últim disc i que ha rebut doble premi Enderrock 2016 en la categoria de folk: per l’àlbum i per la cançó.

Ells mateixos anomenen el seu estil de música com a rock folk hooligan. Una de les cançons que més agrada al guitarrista és “La pastora” que relata la història d’una persona intersex.

Ebri Knight fa entre uns 40 i 60 concerts l’any i són conscients de la sort i responsabilitat que tenen. En aquest sentit, defensen la cultura, que consideren tan necessària com la sanitat.

Ebri Knight va començar ja fa 11 anys, acumula 3 àlbums des del 2012 i es preparen pel seu tour a Alemanya de cara el gener. A Sant Fruitós, diuen, vénen a donar més del 100%.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a radiosantfruitos.cat.

Imatge. Facebook d’Ebri Knight