El concert triple serà el cap de setmana que ve al pavelló i valdrà 10 euros. La Festa Major de Navarcles comença dissabte amb el concurs de pesca i continua amb tot d’activitats esportives de bàsquet i pàdel al llarg del cap de setmana. Enguany s’hi suma la 3a edició del Live Music Navarcles amb la participació de l’escola de Música dissabte i la primera trobada de grafitis de gran format i festa eivissenca el diumenge.

Algunes activitats les organitzen el consell de Joves, una tasca que el David Villareal i el Marc Morera, viuen amb molta il·lusió.

La celebració segueix al llarg de la setmana amb l’activitat de colors en pols de la Holly Dolly, el cinema a la fresca amb la pel·lícula ‘Zootròpolis’ o el tradicional castell de focs. En el marc de la mateixa festa, ha nascut la Festa Alternativa Navarcles, l’anomenada FAN, que serà el cap de setmana 13 i 14 d’agost.

Podeu escoltar l’entrevista completa a David Villareal i el Marc Morera del Consell de Joves de Navarcles al Sant Fruitós en Moviment de dimecres.

Imatge. Facebook Séptimo A