El A.E Sallent i el C.E Sallent comencen pretemporada

170

El mes d’agost és un moment on tothom està de vacances, però també els equips de futbol, bàsquet i volei es posen a preparar la temporada. Aquest any els equips de l’A.E Sallent estan a punt per començar una nova temporada. Els equips que formaran part d’aquest projecte al pavelló, seran l‘Escola de futbol sala, Benjamí, Prebenjamí Aleví infantil A Infantil B Cadet, Juvenil i Sènior Femení Federat a partir de l’Aleví. El tècnic d’esports Joan Martí, ho explica:

En relació al futbol sala, començaran la pretemporada el dimecres dia 7, ja que el dissabte dia 3 es farà la revisió obligatòria. Pel que fan els més petits, comencen la pretemporada  el dia 15, igual que ho fan amb l’escola. En relació amb els equips de bàsquet, ja han començat i la setmana que ve s’incorporaran els equips femenins i els més petits, Joan Martí ho comenta:

El tècnic d’esports, Joan Martí, ha remarcat que l’objectiu marcat és “educar en l’esport”, ja que es vol “formar persones” dins l’esport i seguidament els resultats ja vindran sols. Ha destacat també que “alguns tenen més nivell”, però això no fa que es busquin títols, sinó que es vol “gaudir de l’esport”, escoltem-lo. 

Pel que fan els equips femenins, el sènior femení havia de desaparèixer després de tres anys de vida, però finalment, amb fitxatges, s’ha aconseguit que continues perquèsinó ja hagués desaparegut per sempre”. Joan Martí ens ha explicat que passarà amb el bàsquet femení i quin seran els equips femenins dels A.E Sallent aquesta temporada.

Per la seva banda el Centre d’Esports Sallent també ha començat pretemporada, però en aquest cas només ho ha fet l’equip absolut masculí. El secretari del C.E Sallent, Xavi Miranda, ens ho explica:

Els equips que componen el C.E Sallent són els següents; Prebenjamí, benjamí, 2 alevins, un infantil, 2 cadets i 2 juvenils. Seguidament el C.E Sallent també té el filial del 1r equip, Sallent B que juga a 4a catalana, el primer equip i finalment l’equip de beterans. Miranda ens explica que passarà aquest any amb els beterans.

El C.E Sallent també aposta pels més petits, i per això hi ha el projecte de “l’escola de futbol” que és per a a nens de 4 a 5 anys, totalment gratuït.

Finalment Miranda assegura que els objectius són molt diversos, però l’únic que es vol és que els nens gaudeixin amb el futbol.

Fotografia: Una de les portaries del camp del C.E Salellent. Salvador Arderiu