Dues persones donaran servei als veïns afectats pels incendis del Bages

180
Un vehicle cremat al costat d'una casa a la urbanització de River Park, al Pont de Vilomara Autor: Mar Martí / Albert Segura / Nia Escolà

L’Agència Catalana del Consum contractara a dues persones per tal de donar servei a les persones afectades pels incendis del Bages. Es tractaran de dos tècnics de consum que s’aniran movent pel territori per donar suport a totes les demandes de veïns i veïnes. 

Ho ha donat a conèixer el mateix director de l’agència en una reunió que ha mantingut al Consell Comarcal del Bages amb el president de l’organisme i els els alcaldes dels municipis afectats pels incendis. En parla el president de l’agència catalana del Consum, Frances Sutrias. 

A partir del 16 d’Agost, aquest 2 nous tècnics es desplaçaran a El Pont de Vilomara, Sant Fruitós de Bages, Mura i Talamanca, per tal de facilitar així els tràmits i consultes que s’en derivin de l’incendi. Així en parla també president del cosnell comarcal, Eloi Hernández. 

Si tot va segons el previst, el més provable es que les principals reclamacions estaran relacionades amb les assegurances de les llars damnificades, així com en alguns serveis bàsics. El programa que inclou la incorporació d’aquests 2 tècnics de consum, s’allargarà fins el proper 31 de desembre, amb la possibilitat d’allargar-ho en el temps, si es creu necessari.