El Centre d’Esports Manresa continua de dolç i guanya el primer partit del play-off d’ascens per 1-0. Victòria manresana al Congost contra el Navalcarnero de Madrid en el partit d’anada del play-off d’ascens a Primera Federació. Els manresans viatjaran dissabte a la capital d’Espanya amb el mínim avantatge d’un gol, aconseguit per Jaume Pascual en un xut de falta directe al minut 58 de la segona part.

El partit ha estat molt igualat en tot moment, amb dos equips que volien dur la iniciativa en el joc. La primera part va estar lleugerament dominada pel Manresa pel que fa a les ocasions, però sense encert. Al segon temps, el joc es va equlibrar però va ser el Manresa qui va encertar al minut 58. El Navalcarnero en va tenir dues de claríssimes que van acabar en un no res gràcies al pal i al porter del manresans, Oscar Pulido.

Ja a les acaballes, Putxi va rebre la segona groga i va deixar amb deu als homes de Ferran Costa. Amb aquesta situació només els va quedar que defensar-se i treure pilotes de l’àrea. Pulido va aturar l’últim xut del Navalcarnero, en el darrer minut del partit i la victòria es va quedar a Manresa

Després del partit, a la sala de premsa, el golejador del Manresa Jaume Pascual llançava un missatge de prudència.

 

En la mateixa línia parlava el seu tècnic, Ferran Costa, qui assegurava que l’equip no mira més enllà del proper partit

Pel que fa al partit d’aquest diumenge, Costa estava molt satisfet del rendiment dels seus jugadors.

La tornada serà dissabte vinent a Madrid, dos quarts de set de la tarda. Per cert, el Congost ha registrat la millor entrada de la temporada en partit de lliga. Un total de 2.000 aficionats.